Region IT-hub

Onsdag den 16 november 2022

MORGONSOFFAN KALMAR

TID: 8.30-9.00

PLATS: Online, livesändning

PROGRAM: Vi hälsar dagen och dagens tema – Region IT-hub, välkommen med besök och samtal mellan Gustav Hammarström, Softhouse – Mjukvaru och konsultbolag. Louise Östlund, Kalmar Science Park. Marthin Freij, Studio Bontouch Kalmar – It och mjukvarubolag och Anna Stålbrandh-Sundh, Kalmar kommun IT. Vi samtalar kring hur kan vi synliggöra våra framstående verksamheter och företag i regionen och hur vi kan medverka till att attrahera fler resuser.

MODERATOR: Kalle Blohm, Incubatorn Kalmar

Zoom möteslänk

Meeting ID: 392 364 969 69
Passcode: buziHH

MODERATOR

Kalle Blohm, Incubatorn Kalmar

VISMA SPCS BJUDER IN TILL FRUKOSTMINGEL OCH TECH TALKS

TID: 7.30-9.30

PLATS: Visma Spcs, Sambandsvägen 5, Växjö

PROGRAM: Tillsammans lyssnar vi till tech talks, ges på engelska, äter frukost och tittar på Morgonsoffan via storbildsskärm. Vi avslutar med rundtur i Vismas nyrenoverade lokaler.

ANMÄLAN: Via QR-kod i bild

IT i offentlig sektor – när du vill göra skillnad

FÖRELÄSNING – NÄR DU VILL GÖRA SKILLNAD  

TID: 11.00-12.00

PLATS: Online, via Teams eller eHealth Arena, Kalmar Science Park, Bredbandet 1, Kalmar

FÖRELÄSARE: Per Engström, tillförordnad IT-direktör på Region Kalmar Län och Anna Stålbrand Sundh, Kalmar Kommuns koncernövergripande IT-chef.

PROGRAM: Med 9000 användare, 1400 servrar, 400 IT-system och cirka 180 medarbetare är Region Kalmar län, länets största och mest komplexa IT-arbetsplats. Det är extra viktigt att utrustningen fungerar eftersom det ytterst kan innebära skillnaden mellan liv och död. 

IT och digital teknik är en möjliggörare inom Kalmar Kommun, inte minst för bättre insikter och ökad effektivitet. Att möta de förväntningar som finns från både befintliga och kommande invånare.

ANMÄLAN: Läs mer och anmäl

Incubate and Celebrate Knowing Company

FÖRETAGET KNOWING COMPANYS FRAMGÅNGSRESA

TID: 14.00-15.00

PLATS: Kalmar Science Park, Bredbandet 1, Kalmar

PROGRAM: Knowing Company är ett bolag som gått igenom en inkubatorprocess. Nu är det dags för dem att gå vidare och vi hoppas att du vill vara med och fira detta med oss! Så häng med och ta del av Klas Ehnemarks berättelse om framgångsrika händelser, misstag och erfarenheter från sin utvecklingsresa, med tips och råd till andra som drömmer om att utveckla sin egen idé och drivkraft. 

ANMÄLAN: Läs mer och anmäl

LEOVEGAS BJUDER IN TILL AW MED CEREMONI OCH PRISUTDELNING – ÅRETS IT-KVINNA I LINNÉREGIONEN

TID: 17.00-21.00

PLATS: LeoVegas Group, Storgatan 29, Växjö

PROGRAM: Vi möts, träffas och hyllar Årets IT-Kvinna på plats hos LeoVegas i Växjö. Jury och partners till utmärkelsen hälsar dig varmt välkommen. Kvällen börjar med mingel och tech talks. Mer information kommer.

ÅRETS IT-KVINNA: Läs mer om utmärkelsen och huvudpartners

ANMÄLAN: Inbjudan med anmälan

IT-pub med Easyfy

EASYFY BJUDER IN TILL IT-PUB

TID: 17.00-21.00

PLATS: Easyfy, Bragegatan 1, Kalmar

PROGRAM: Här är det fokus på det sociala – att träffas, lära känna varandra, lära sig mer om varandras verksamheter och om vår värd som denna gång är Easyfy. Välkommen från 17.00 med drop-in första 30 min. 

ANMÄLAN: Läs mer

Vi bidrar till ökad kompetensförsörjning inom Tech

Digitala veckan är delvis finansierat av Europeiska regionala utvecklingsfonden